BEHANDLINGAR

BEHANDLINGARINGA UTMANINGAR ÄR FÖR STORA FÖR OSS.


Vi erbjuder alltid en konsultation där vi lyssnar på dig och ger förslag, ideér och stylingtips som är rätt för just dig och ditt hår. Hos oss får du alltid en priskonsultation och vad du kan förvänta dig för att uppnå ditt drömhår.

.

Klipp & Färgbehandling


Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter som är hållbara och bra för dig och din hud. Vi är stolta över vårt yrke och uppdaterar oss ständigt inom dom senaste klipp- och färgteknikerna med utbildningar i Sverige och övriga Europa.

Hårförlängning &

Hårförtjockning


Vi är licensierade och arbetar endast med sammarbetspartners som kan erbjuda kontrollerat, etiskt hår av den bästa kvalitén på marknaden

Hairtalk

Hairtalk är ett etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår, noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden med ett patenterat tejpsystem. Metoden är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår. Håret kan sättas om efter rekommenderat antal veckor. Håret är inte ytskiktsbehandlat för att bevara kvalitén.


Great Lenghts

Keratinfästen, där vi skonsamt fäster slingorna en-och en

runt ditt egna hår. Hårets ursprung är 100 % Indiskt etiskt hår med en unik kvalitet utan skadliga kemikalier och doneras frivilligt i hinduiska templen i Indien där försäljningen av hår till välgörenhetsorganisationer och underhåll av tempel .


Make up & Bröllop

Bryn & Fransfärg


Våra utbildade hårstylister och makeup-artister tar väl hand om dig till bröllopet, festen eller tjejkvällen. Bokar du vårat bröllopspaket ingår alltid en konsultation, och vi tar hand om dig så att du ska känna dig trygg på din viktigaste dag.

Vi utför även färgning av frans & bryn.